راهنمای متقاضیان مهمان

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۲ کد : ۶۲۲۹ اطلاعیه‌ها
تعداد بازدید:۱۶۰۸۳

این راهنما بمنظور تشریح فرایند راهنمای " ثبت نام مهمان " تدوین شده است. دانشجوی محترم، لطفاً بمنظور تسریع انجام فرایند به نکات ذکر شده توجه نمایید و مراحل را با دقت انجام دهید. همچنین چارت مسیر فرایند در شکل ۱ قابل مشاهده است.

شکل ۱. چارت مراحل ثبت درخواست

۱- ورود به سیستم
متقاضیان محترم، می‌توانید جهت ثبت تقاضای مهمانی در دانشگاه تهران به آدرس Admission.ut.ac.ir مراجعه نمایند. بعد از ورود به سامانه مراحل زیر را انجام دهید:
۲- ثبت نام اولیه
متقاضیان محترم، در صفحه ورود به سامانه جامع آموزش روی لینک "متقاضیان مهمان در دانشگاه تهران" کلیک کرده تا وارد سامانه شوید. در صورتی که پس از کلیک روی لینک مذکور، با خطای "تعداد دفعات ورود شناسه کاربری و گذرواژه اشتباه بیش از حد مجاز می باشد." مواجه شدید، بایستی کد امنیتی نمایش داده شده را وارد کرده و سپس با کلیک بر روی دکمه "ورود"، وارد سامانه شوید. (شکل ۲ و ۳)

شکل ۲. ورود جهت ثبت نام اولیه

شکل ۳. ورود جهت ثبت نام اولیه

بمنظور انجام مراحل ثبت نام، بایستی از منوی نمایش داده شده، از زیربخش ثبت نام، گزینه "ثبت مشخصات اولیه داوطلب پذیرش – دانشگاه تهران" را انتخاب نمائید. پس از ورود به صفحه مربوطه مطابق مرحله شماره ۱ از شکل ۴، ابتدا عنوان پذیرش را به صورت "متقاضیان مهمانی در دانشگاه تهران ۹۷" انتخاب کرده و سپس مشخصات هویتی خود را بطور کامل مطابق بند ۲ وارد نمائید. در گام بعدی از این فرایند، بایستی نام کاربری و گذرواژه مخصوص به خود را ایجاد نمائید.
*تذکر: این شناسه کاربری و گذرواژه برای ورودهای بعدی استفاده می‌گردد لذا نسبت به حفظ و نگهداری آن دقت فرمائید.

شکل ۴. ثبت نام اولیه

بعد از تکمیل فیلدهای مذکور، مطابق بند ۴ از شکل ۴، باید دکمه "ثبت موقت مشخصات داوطلب" را کیلک کنید تا مشخصاتتان ثبت شده و شماره پرونده داوطلب به شما اختصاص یابد. این شماره در بند ۵ از شکل ۴ به شما نمایش داده می‌شود.

پس از دریافت شماره پرونده داوطلب، بایستی مطابق بند شماره ۶ از شکل ۴، بر روی لینک اینجا در پایین صفحه کلیک کرده تا وارد مرحله تکمیل اطلاعات شوید.
۳- تکمیل اطلاعات
برای ورود به این مرحله بایستی از نام کاربری و گذرواژه‌ای که در مرحله قبل ایجاد کرده‌اید استفاده نموده و وارد سامانه جامع آموزش شوید. (شکل ۵)

شکل ۵. ورود جهت تکمیل اطلاعات

متقاضیان محترم پس از ورود به سامانه، مراحل مشخص شده در شکل ۶ را به ترتیب انجام دهید. بمنظور ورود به هر مرحله، بایستی دکمه "انتخاب" در کنار هر مرحله را کلیک نمایید. دریافت گواهی انجام ثبت نام برای متقاضیان مهمان ضروری نیست و به همین دلیل این مرحله غیر فعال است.

شکل ۶. مراحل ثبت درخواست

مشخصات داوطلب: در این مرحله مشخصات و اطلاعات هویتی خود را بطور کامل وارد نموده و عکس خود را بارگذاری نمایید. همچنین در قسمت پایین فرم بایستی مجموعه رشته و گرایش خود را نیز تعیین کنید (شکل ۷). پس از تکمیل اطلاعات لازم، بمنظور تایید اطلاعات وارد شده بایستی مطابق بند ۳ از شکل ۷، حتماً تیک مربوط به تایید اطلاعات، تحت عنوان "اطلاعات فوق مورد تایید اینجانب می‌باشد" را کلیک نمایید.

• توجه: در مرحله تکمیل مشخصات داوطلبان موردی، بایستی پس از ورود اطلاعات، حتماً تیک مربوط به تایید اطلاعات انتخاب شود.

همچنین جهت ثبت اطلاعات، بر روی دکمه "اعمال تغییرات" کلیک نمایید. پس از اعمال تغییرات، با کلیک بر روی دکمه" بازگشت"، جهت انجام سایر مراحل، به صفحه قبل باز می‌گردید.

شکل ۷. تکمیل مشخصات

• مرحله دوم: پرداخت الکترونیکی هزینه
در این مرحله از فرایند ثبت درخواست بایستی هزینه مربوطه را از طریق درگاه پرداخت مشخص شده واریز نمایید. در درگاه نمایش داده شده در شکل ۸، دقت فرمایید که حتماً شناسه پرداخت کننده را ۱۱۳۰ وارد نمایید.

•توجه: در مرحله پرداخت باید شناسه پرداخت ۱۱۳۰ وارد شود.

شکل ۸. پرداخت الکترونیکی

• مرحله سوم: ثبت تحصیلات قبلی
داوطلبان گرامی لطفاً در این مرحله اطلاعات مربوط به تحصیلات قبلی خود را ثبت نموده و فیلدهای نشان داده شده در شکل ۹ را تکمیل نمایید.

شکل ۹. مرحله ثبت تحصیلات قبلی

۴- انجام سایر مراحل ثبت نام غیرحضوری
پس از تکمیل مراحل فوق و بررسی موارد بارگذاری شده توسط کارشناسان مربوطه، پیامکی حاوی کد داوطلبی برای داوطلب ارسال می شود که داوطلبان گرامی می توانند با استفاده از آن نسبت به دریافت شناسه یکتا و انجام سایر مراحل ثبت نام غیرحضوری و سپس حضوری اقدام نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر، دریافت شناسه یکتا و انجام سایر مراحل ثبت نام بایستی به سایت reg.ut.ac.ir مراجعه فرمایید و ضمن مطالعه راهنماهای مربوطه، مراحل را در بازه زمانی مشخص شده انجام دهید.

( ۷۸ )

نظر شما :